Maak een verschil met jouw profielwerkstuk!

Deel

Weet je nog niet wat voor onderwerp je moet kiezen voor jouw profielwerkstuk? En ben jij altijd al geïnteresseerd  geweest in vraagstukken rondom duurzaamheid, zoals recycling, het klimaat of schone energie? Dan is Imagination at Work iets voor jou!

Imagination at Work is een wedstrijd voor havo- en vwo-leerlingen die een profielwerkstuk willen maken rondom het thema duurzaamheid.  Samen met experts uit de chemie en life sciences, werkzaam bij universiteiten en bedrijven, ontwikkel jij samen met jouw groepje een eigen ontwerp- of onderzoeksopdracht. 

In deze unieke competitie krijg jij de kans om aan innovatief onderzoek mee te werken dat mede bepalend is voor jouw toekomst. En als bonus: het winnende groepje ontvangt 500 euro aan collegegeld per persoon!

Wacht niet langer en meld je aan voor editie 2021 - 2022. Je kunt je samen met jouw groepje aanmelden tot 1 juli 2021. Meer informatie over de competitie kun je vinden op de website van Imagination at Work

Deel

Andere interessante artikelen

Een trein zonder wielen? Het is misschien lastig je daar iets bij voor te stellen, maar in onder andere China en Japan bestaan ze al.

Al jaren proberen wetenschappers kernfusie uit te voeren op aarde, voor het opwekken van schone energie. Het team van Tokamak Energy gelooft dat ze dichtbij zijn.

De Sisters in Science lanceren op vraagbaakscheikunde.nl hun eerste serie kennisclips met uitleg over scheikunde.