Winactie voor je ouders en jou (actie gesloten!)

Deel

Onderstaande winactie is gesloten, de winnaars zijn bekend! 

De volgers van ons Facebookaccount die voor 31 maart 2021 een bericht plaatsten onder het Facebookbericht over Studiekeuzejungle krijgen het spel thuis gestuurd. Zij dienen daarvoor voor 8 april 2021 hun voornaam, achternaam en adres door te geven via secretariaat@c3.nl. Graag in de onderwerpregel van je mail Winactie Studiekeuzejungle vermelden. De gegevens worden door ons gebruikt voor het versturen van het spel en daarna verwijderd.

Ook meedoen aan onze winacties? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Win Studiekeuzejungle!

Studiekeuze! Op 1 mei 2021 is de deadline voor aanmelding aan universiteit of hogeschool. Weet jouw kind al wat hij of zij gaat doen? 

Geen idee? Doe dan mee aan onze winactie en win het spel Studiekeuzejungle, bedoeld voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Studiekeuzejungle is gericht op alle opleidingen op alle niveaus (mbo, hbo en wo). 

Met behulp van Studiekeuzejungle gaan jullie samen het gesprek aan over drijfveren, talenten en interesses. Door te praten over wensen en ervaringen, ontdekken jullie in het woud van studierichtingen welke opleiding passend kan zijn.

Studiekeuzejungle is niet zomaar te koop! Wij geven ouder/kind workshops met het spel op (online) open dagen of ouderavonden. Alle informatie over verkoop en workshops hebben we voor je op een rijtje gezet.

Hoe win je Studiekeuzejungle?

  • Like onze Facebookpagina.
  • Laat een reactie op het bericht achter met een motivatie waarom jullie Studiekeuzejungle moeten spelen!
  • Reageer voor woensdag 31 maart 2021.

Spelregels

  • Iedereen mag meedoen, ouders en kinderen. We verdelen tien spellen. Maximaal één spel per gezin.
  • Bij overinschrijving kijken we naar de motivaties in de reacties. Wie heeft het spel het hardste nodig?
  • Op 31 maart 2021 worden de winnaars via Facebook en exactwatjezoekt.nl bekend gemaakt en in dezelfde week worden de spellen verstuurd.
  • We kijken alleen naar reacties op ons Facebookbericht bij het verdelen van de spellen. Reacties via andere sociale media of via de mail dingen helaas niet mee.
  • Het spel wordt verzonden naar het huisadres. We vragen de winnaars zo spoedig mogelijk hun adres te mailen naar secretariaat@c3.nl. We sturen je hiervoor een verzoek via Facebook. Hou in ieder geval ons Facebookbericht in de gaten of je hebt gewonnen!

Is jouw kind bèta georiënteerd? Wijs hem of haar dan op onze studiekeuzetest met alle opleidingen in bèta en techniek.

Deel

Andere interessante artikelen

Een trein zonder wielen? Het is misschien lastig je daar iets bij voor te stellen, maar in onder andere China en Japan bestaan ze al.

De zomervakantie zit er bijna op. Deze apps en tips maken je leven op school leuker en makkelijker!

De eindexamens zijn klaar en de zomervakantie staat voor de overige scholieren ook al voor de deur. Maar wat te doen met al deze vrije tijd?