Bouwtechnische Bedrijfskunde
Alle opleidingen

Opleiding

Bouwtechnische Bedrijfskunde

Informatie

Bij de hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg leer je waarom en hoe we bouwen. Dat leer je zowel op school als in de praktijk. Met je voeten in de klei en je blik vooruit.
Op de bouwplaats komt alles bij elkaar. Als bouwmanager houd jij het overzicht. Financiën, planning en kwaliteit; jij zit erbovenop.

Je zorgt ervoor dat mensen veilig werken. Dat overlast voor omwonenden beperkt blijft. In de communicatie houd je rekening met de verschillende belangen. Je hebt oog voor het maatschappelijk belang, waaronder de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's).

De bouwwereld verandert snel. Duurzaam, energieneutraal en circulair bouwen zijn de uitdagingen van nu. De uitdagingen van de toekomst zijn nog onbekend. Je leert bij deze hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde dus niet alleen alles wat je moet weten om nu een goede bouwprofessional te worden. We leiden je ook op om met de ontwikkelingen mee te groeien en om nieuwsgierig te blijven. Zo word jij de bouwtechnische professional van morgen.

Ben je geslaagd, dan heb je de titel Bachelor of Science (BSc) behaald.

Start opleiding

september 2024

Haalt eerste jaar

75%

ECTS

240

Vrouwen

13%

Numerus fixus

Nee

Mannen

87%

Toelating

MBO
Deze opleiding is direct toegankelijk met een mbo-4 diploma.

HAVO

Wettelijke eisen

  • EM Directe toegang
  • NG Directe toegang
  • NT Directe toegang
VWO

Wettelijke eisen

  • EM Directe toegang
  • NG Directe toegang
  • NT Directe toegang
Locatie
Avans Hogeschool
Professor Cobbenhagenlaan 13
5037 DA Tilburg