Digital Society
Alle opleidingen

Opleiding

Digital Society

Informatie

Ben jij geïnteresseerd in hoe digitale technologieën de wereld veranderen? Wil je graag kennis en vaardigheden ontwikkelen om ervoor te zorgen dat alle groepen in de maatschappij van digitale technologieën profiteren? Sta je open voor perspectieven van verschillende disciplines en wil je leren hoe je die combineert? Dan is de bacheloropleiding Digital Society misschien iets voor jou.
De wereld waarin we leven wordt steeds meer digitaal. Elk aspect van ons leven wordt tegenwoordig beïnvloed door digitale technologieën, van hoe we communiceren en met elkaar omgaan tot hoe we werken, leren, creëren, gezond blijven en deelnemen aan de politiek en de economie. De drie jaar durende bacheloropleiding Digital Society geeft je de kennis en vaardigheden waarmee je de relatie tussen digitalisering en maatschappelijke verandering kunt begrijpen.
De bachelor Digital Society geeft je de instrumenten waarmee je een beter begrip krijgt van de geschiedenis van de digitale revolutie en de impact van de digitalisering op de huidige maatschappij, cultuur en politiek, waardoor je een effectieve rol kunt spelen in het vormgeven van de digitale transformaties van morgen.

Start opleiding

september 2023

Haalt eerste jaar

83%

ECTS

180

Vrouwen

64%

Numerus fixus

Nee

Mannen

36%

Toelating

MBO
Niet toelaatbaar
HAVO
Niet toelaatbaar
VWO

Wettelijke eisen

  • EM Rechtstreeks toegang
  • CM Rechtstreeks toegang
  • NG Rechtstreeks toegang
  • NT Rechtstreeks toegang
Locatie
Maastricht University
Duboisdomein 30
6229 GT Maastricht
Open dag
Open dag / avond
11 februari 2023
09.00 - 17.00
Aanmelden
Open dag
Open dag / avond
11 februari 2023
09.00 - 17.00
Aanmelden