Digitaal, Media & Entertainment

Digitaal, Media & Entertainment

De wereld van Digitaal, Media & Entertainment richt zich op het ontwikkelen van digitale producten en veilig houden van de digitale wereld.

Alles weten over beroepen in de wereld van Digitaal, Media & Entertainment? Bekijk de video of lees meer over wat deze wereld precies inhoudt.

Wat ga je doen?

Wanneer je later aan het werk gaat in de wereld van Digitaal, Media & Entertainment ben je je ervan bewust dat we tegenwoordig vaak afhankelijk zijn van onze telefoon, tablet en computer. We zijn op allerlei manieren steeds meer digitaal met elkaar verbonden. Daarom is het belangrijk dat dit op een veilige manier kan. Je houdt je in deze wereld dan ook vooral bezig met het ontwikkelen van digitale producten en veilig houden van de digitale wereld.

Je kunt later bijvoorbeeld:

  • Nieuwe apps met slimme algoritmes programmeren
  • Bedrijven helpen hun website te beveiligen
  • Op basis van data advertenties optimaliseren

Wil je ook aan de slag in deze wereld? Kijk welke beroepen in de wereld van Digitaal, Media & Entertainment je het meeste aanspreken en check welke studies je voor je favoriete beroepen nodig hebt.

Digitaal, Media & Entertainment

Ontdek welke beroepen er zijn in de wereld van Digitaal, Media & Entertainment en bekijk relevante studies bij elk beroep.
Ga naar alle beroepen