Over deze website

Exactwatjezoekt.nl

Over deze website

Over Exact wat je zoekt

‘Exact wat je zoekt’ is het scholierenplatform waar jongeren alles vinden over bèta en techniek: hulp bij exacte vakken, informatie over beroepen, alle studies, studiekeuzetesten, interessante artikelen en nog veel meer.

Partners

‘Exact wat je zoekt’ komt tot stand in een samenwerking tussen Centrum JongerenCommunicatie Chemie (C3), bedrijven, brancheverenigingen, universiteiten en hogescholen. Bekijk het overzicht met partners van C3.

Redactie exactwatjezoekt.nl

Een gedeelte van de inhoud van exactwatjezoekt.nl wordt gegenereerd door de leden van de redactie. Het journalistieke doel van de redactie is om jongeren kennis te laten maken met wetenschappelijke content, nieuws in de wereld van bèta en ze te ondersteunen in het maken van weloverwogen studie- en beroepskeuzes.

Allison
Hoofdredacteur
Allison
Projectleider C3
Jeroen
Redactielid
Jeroen
BSc Chemie
Sophie
Redactielid
Sophie
Projectleider C3
Vincent
Redactielid
Vincent
MSc Scheikunde
Femke
Redactielid
Femke
BSc Chemie
Judesha
Redactielid
Judesha
BSc Chemie

Experts van vraagbaakscheikunde.nl

Vraagbaakscheikunde.nl is een initiatief van C3 en de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) om de scholieren een steuntje in de rug te geven bij het vak scheikunde. Een expert team van studenten, (gepensioneerde) scheikundedocenten en professionals uit de chemie zitten klaar om elke dag van 10.00 tot 22.00 uur vragen te beantwoorden over scheikunde.

Bronnen

Bij het samenstellen van de informatie op deze website over opleidingen en open dagen maken we gebruik van de websites studiekeuze123.nl en kiesmbo.nl. Informatie over studiekeuze is deels afkomstig van de onderwijsinstellingen.