Werken in de wereld van bèta en techniek

Werken in de wereld van bèta en techniek

Bekijk de verschillende vakgebieden en kom alles te weten over beroepen in de bèta en techniek.

Mens & Gezondheid

In de wereld van Mens & Gezondheid staat het beter en gezonder maken van mensen centraal.
Lees meer

Energie, Water & Veiligheid

Het draait in de wereld van Energie, Water & Veiligheid allemaal om het veilig en gezond houden van onze aarde, het milieu en de mens.
Lees meer

Voeding & Natuur

De wereld van Voeding & Natuur focust op het produceren van genoeg en gezond voedsel voor alle mensen zonder dat de natuur daaronder lijdt.
Lees meer

Digitaal, Media & Entertainment

De wereld van Digitaal, Media & Entertainment richt zich op het ontwikkelen van digitale producten en veilig houden van de digitale wereld.
Lees meer

Ontwerp, Productie & Wereldhandel

Door het bedenken, ontwerpen, maken en verkopen van producten en diensten draagt de wereld van Ontwerp, Productie & Wereldhandel bij aan de wereldeconomie en -handel.
Lees meer

Hi-tech & Science

In de wereld van Hi-tech & Science draait alles om het bedenken van (technische) ideeën die de wereld kunnen veranderen.
Lees meer

Wonen, Werken & Verkeer

Om ons dagelijks leven en onze mobiliteit te verbeteren, wordt in de wereld van Wonen, Werken & Verkeer aan innovatieve en duurzame oplossingen gewerkt.
Lees meer

Beroepen in de bèta en techniek

Benieuwd welk beroep bij je past? In de bèta en techniek heb je allerlei interessante beroepen. Bij elk beroep vind je algemene informatie en gerelateerde studies.
Ga naar alle beroepen