Gezel stukadoor
opleiding Alle opleidingen

Opleiding

Gezel stukadoor

Informatie

Wanden, plafonds en buitenmuren mooi afwerken met een strakke laag stucwerk. De gezel stukadoor weet raad en pakt aan!

Als gezel stukadoor, stukadoor je wanden, plafonds en gevels. Je bent een vakman. Jij beheerst het stukadoren perfect. Je weet veel van ondergronden, middelen en werkwijzen. Ook werk je met decoratieve technieken. Jij maakt mallen voor complexe lijsten en versiersels. Daarnaast organiseer je het werk voor een team van maximaal twee collega’s. Je geeft leiding, maar werkt zelf ook mee. Je kent de regels voor kwaliteit, milieu, Arbo en veiligheid. Jij zorgt dat het team zich hieraan houdt. Problemen los je zoveel mogelijk zelf op. Zo nodig overleg je met jouw leidinggevende. Je begeleidt nieuwe medewerkers of leerlingen.

Toelating

Algemeen


In het algemeen kun je de opleiding starten met:  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)

  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo niveau 2)

  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4

  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.Aanvullende eisen:  • Voor deze opleiding kan een school aanvullende eisen stellen of wiskunde of natuur- en scheikunde onderdeel waren van het eindexamen.Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.
Locatie
Stg ROC Summa College
De Run 4250
5503 LL Veldhoven

Andere locaties

Schiedam

Rotterdam

Stichting Regionaal Opleidingen Centrum AVENTUS

Zutphen

Regionaal Opleidingencentrum van Twente

Vroomshoop

Curio

Bergen op Zoom

Koning Willem I College

Rosmalen

Regionaal Opleidingen Centrum Drenthe College

Assen

Stichting ROC Midden Nederland

Nieuwegein